Ако PS4 не се включва.

Моят PS4 спря

Ако PS4 не се включва.

Обикновено, когато клиент каже, че неговата PS4 не се включва. Ние обикновено задаваме въпроса „Дали изобщо не се включва или се

 включва и след това изгасва веднага?“
Когато PS4 изобщо не се включва, и когато PS4 се включва и след това се изключва, са коренно различни проблеми.

Какъв е проблемът, ако моята PS4 изобщо не се включва?

Ако вашият PS4 изобщо не се включва, има много голяма вероятност само захранването да е дефектно. След това захранването може или да бъде поправено, или сменено, ако не може да бъде поправено.

Ако PS4 не се включва, има 50% шанс също да са дефектни компоненти на основната платка. Като IC на Южния мост, Южният мост контролира напрежението към USB портовете, Bluetooth, WIFI и така нататък. Има и други компоненти на основната платка, които могат да накарат PS4 да не се включва или захранва. Не винаги е южният мост или самото захранване.

Цената за ремонт на проблема с невключването на вашия PS4 ще варира в зависимост от това какво трябва да бъде заменено или поправено, като цяло разходите за ремонт.
Цената на ремонта също ще бъде различна в зависимост от модела PS4, който имате, цените на частите на моделите Original, Slim или Pro също са много различни.

Ако имате нужда от ремонт на PS4 контролер, извършен близо до вас, ние можем да ви помогнем.

Можете или да донесете за ремонт своя PlayStation 4 контролер директно при нас. Или да го изпратите по куриер и да ви го върнем отново, след като ремонтът приключи.
Знаем, че не всеки има време да дойде при нас или във Вашият район няма къде да се извърши качествен ремонт. Така че може да изпратите техника за ремонт от цялата страна.

Тук, в нашия сервиз, извършваме следните ремонти на PS4 контролери. Аналогов стик дрифт, D-Pad не работи, Бутоните за триъгълник, кръг, X или квадрат не работят. Тъчпадът е дефектен, Бутоните R1, R2, L1 или L2 не работят, Портът за зареждане е дефектен или повреден

Колко струват ремонтите на PS4 контролери?
Цената на ремонтът на контролер за PS4 обикновено зависи от това дали трябва само да поправим елементи вътре в контролера или трябва да сменим една или няколко части.

Ремонт на PS5 джойстици

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.