Компютърна диагностика

Компютърна диагностика

Компютърна диагностика

Вашият компютър и неговите аксесоари като принтер, рутер, мрежова карта имат проблеми. Сега нямате друг избор, освен да потърсите хардуерни инженери или да се обадите на експерти, които могат да диагностицират проблема и след това да го отстранят успешно и незабавно. 

Има много проблеми, които често се случва, като надграждане на Window, инсталиране на нов софтуер, антивирусна програма, премахване на вируси, подмяна на твърдия диск и много други. За малки и средни организации, училища и дори домакинства не е възможно да се наемат хардуерни инженери или компютърни експерти на пълен работен ден, за да решат проблемите успешно.

Имайки предвид това, ние ще извършим диагностика, ремонт и профилактика. 

Имаме екип от хардуерни инженери, мрежови експерти. Те са в индустрията от много години и успешно диагностицират всеки проблем, за да го поправят. Ще получите разширени диагностични услуги, които включват:

Компютърна диагностика

Разширена диагностика, ремонт и профилактика
Компютърна оптимизация
Инсталиране на хардуер и софтуер според вашите изисквания
Операционни системи (Windows, Linux и др.) Инсталиране, актуализиране и поправка (ако е необходимо)
Периферна настройка (принтер, цифрова камери и др периферни устройства)
Възстановяване на липсващи приложения или инсталиране на нови
Актуализиране на антивирусен и друг софтуер
Премахване на вируси и злонамерени програми
Подмяна на компютърни и мрежови хардуерни компоненти
Ремонт на компютърен хардуер

Инсталиране на нови устройства (при необходимост) и ремонт на лаптопи и нотбуци

Нашите сервизни центрове работят денонощно и ще ви помогнат. Така можете да се обадите или да попълните формата за запитване, за да се свържете с нас. Чувствайте се свободни да се свържете с нас и нашите инженери ще ви осигурят цялостни решения за всякакъв вид компютърен хардуер, мрежи, софтуер и свързани с периферни устройства решения.

Домашни и бизнес мрежи

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услугиLoading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.