Play Station 5 – PS4 Upgrade

Play Station 5 - PS4 Upgrade

Play Station 5 – PS4 Upgrade

Направете Вашата PS4 конзола достатъчно бърза като PS5. 

Upgrade на Play Station 4 за да стане Play Station 5. Можете да подмените Вашият бавен и стар диск с такъв като за PS5 SSD диск.

Така конзолата ще работи с до 50% по-бързо и ще достигне скоростта на новата PS5. Не е необходимо да закупувате нова конзола, която все още не е достатъчно добра и има много бъгове и проблеми. Този ъпгрейд ще ви спести много пари и ще получите осезаемо подобрение на старата конзола.

Новият PlayStation 5 на Sony има вграден SSD. Но докато тази конзола е скъпа и не налична. Имате PS4 който зарежда бавно и се чудите дали може да е по-бърза. Вие можете да надстроите конзолата с SSD и да и вдъхнете нов живот.

Твърдият диск с 5400 оборота в минута, който се доставя с PS4 и PS4 Pro, е страшно бавен.

 Така че по-добре късно отколкото никога да бъде направен ъпгрейда това си остава най-доброто решение за да се насладите на игрите с Вашата конзола за още дълго време.

Play Station 5 – PS4 Upgrade

Не е нужно да се притеснявате прекалено много за избора на възможно най-бързия SSD, ако не можете сами се обърнете към нас. Ние ще подменим Вашият диск с нов SSD, ще прехвърлим Вашата информация игри, сейфове и други и ще инсталираме най-новият софтуер.

Екипът предоставя услуги за почистване на игрови конзоли на всички модели Playstation 4.

За да поръчате нашите услуги, можете да оставите заявка по три начина. Като се обадите на номера посочени на сайта, да оставите съобщение директно на сайта или да запишете час за посещение през сайта.

Play Station 5 – PS4 Upgrade

Не отлагайте посещението си при специалист за по-късно, ако искате да се наслаждавате на любимите си игри за повече от една година! Редовната профилактична поддръжка ще удължи техния експлоатационен живот и няма да се нуждаете от сложни и скъпи ремонти.

Sony Playstation Ремонт – почистване и смяна на хард диск, както и други ремонти на различни настолни и портативни конзоли

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

.

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.