3D Принтер, принтиране на модели.

3D Принтер, принтиране на модели.

3D Принтер принтиране на модели. Услугата 3D принтиране дава възможност за изработване на модели чрез технологията на материалодобавното производство. 

Грижим се нашите клиенти винаги да разполагат с широк набор от най-новите материали за печат от световния пазар. Принтерите ни разполагат с множество различни опции и настройки за 3D печат,които управляват широк диапазон от качества и функции на завършения обект.

 Наша грижа е да помогнем на клиента да се възползва максимално от възможните промени и персонализации при 3D принтиране на своя проект.

Процесът започва с модел на клиента. Моделът се анализира внимателно от нашите специалисти.
За да бъдат открити евентуални особености на модела, които биха могли да попречат на неговата качествена изработка. 

При откриването на възможни пречки дизайнерите ни обработват и позиционират модела, за да премахнат проблема, или работят с клиента, за да внесат корекции в самия модел. Корекциите най-често са минимални.

Технология на 3D Принтер

Днес 3D принтирането е на път да промени редица икономически браншове, а все повече хора се убеждават в неговите предимства в областта на бързото прототипиране, дизайна, проектирането, рекламната сфера, производството на продукти в малки серии и редица други области.

И все пак: как работи то?
Най-общо казано, 3D принтирането или печатът представлява създаване на триизмерни обекти. Посредством наслагване на изходния материал слой по слой, следвайки предварително зададен модел. В известна степен процесът наподобява печатането с мастилено-струен принтер, но е значително по-сложен.

Какво е 3D принтер?
За целта се използва машина, наречена 3D принтер. Тя обикновено разполага с принтираща глава. Тя наслагва материала върху специална платформа, движейки се по три оси (три измерения), както и с шаси, микроконтролер и захранване.

Материали
3D принтирането използва разнообразни изходни материали, започвайки от различни видове пластмаси (ABS, PLA, HIPS и др.). Преминавайки през дърво, метал и достигайки до някои екзотични технологии, работещи с шоколад или дори с човешки тъкани.

Имате готов модел или искате да изготвим такъв свържете се с Нас.

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник
 
© 2006 PcWork-bg.com - Всички права запазени.