Как да ускорите Androida (Част2)

Как да ускорите Androida (Част2)

Как да ускорите Androida телефона (Част 2)

Разбрахме свободното пространство, след което за увеличаване на производителността трябва да преминете през останалите секции. Отидете на „Ускорение“:

Почти всички стартирани процеси са подчертани, просто кликнете върху „Затвори избраните“. Но е желателно да дадете на приложението повече права, така че да може да наблюдава системата и да спира програмите, които отново са „заседнали пуснати в паметта“. За да направите това:

Щракнете върху бутона “Разреши”, ще бъдете прехвърлени към системните настройки на услугите, отидете на услугата и преместете превключвателя.

Как да ускорите Androida телефона (Част 2)

Връщаме се в основния прозорец на приложението и отиваме в секцията “Оптимизация на батерията”. Показва приложенията, които консумират най-много батерия и съответно забавя системата. Изненадващо, това може да са програми, които изобщо не използвате и несте стартират дълго време.

Превъртайки основния екран по-долу, ще намерите секцията „CPU Cooler“, приложения, които използват процесора повече от други, са маркирани тук, те също могат да бъдат премахнати от паметта. Също така полезен инструмент е „Стартирани“. Тук можем да премахнем всякакви приложения от автоматично зареждане. Телефонът ще започне да се зарежда по-бързо и ще има повече свободна памет. Изберете „Деактивиране на всички“ или по избор по преценка:

Деактивиране на стартирането на приложението

Ще се изненадате отново, но в този списък вероятно са всички някога инсталирани програми. Можете да изключите от стартиране всякакви процеси, включително системни.

Мислите, че всичко това е трудно, но в действителност основното действие е деактивирането на автопускането. В настройките на AIO системното наблюдение вече е активирано и периодично.

Как да ускорите Androida телефона (Част 2)

За да се улесни работата на системата в бъдеще, е необходимо да се спазват правилата:

Прочетете отзивите преди инсталирането. Отървете се от ненужните програми. Те заемат памет и ако е необходимо, лесно се възстановяват чрез Google Play.
Инсталирайте само необходимите програми. Излишъците заемат ценно място в системата и я забавят.

Свържете се с нас във Facebook

Съвети за работа HDD SSD

Защита на електронна поща

Счупени панти лаптоп

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник
 
© 2006 PcWork-bg.com - Всички права запазени.