Най-добра дънна платка

Най-добра дънна платка

Най-добра дънна платка


Подробните спецификации и прегледи на дънните платки със сигурност са страхотни, но само ако имате време да ги проучите в детайли. За целта трябва да изберете най-добрата дънна платка за наличната сума. 

Онези, които нямат време да разгледат многобройните резултати от тестовете. Тези, които не се чувстват достатъчно уверени в избора на най-добрата дънна платка. Няма от какво да се страхуват в подобни статии ние ще ви помогнем за избора на най-добрата дънна платка за всеки бюджет и вкус.

Изберете правилния сокет за вашия процесор. Можете да намерите отличен процесор както от AMD, така и от Intel, но независимо от вашия избор. Уверете се, че вашата платка има правилния сокет, който поддържа този процесор. Съвременните масови AMD чипове използват AM4 сокети, а Intel, от 8-мо поколение, използва LGA 1151v2.

Колкото по-малка е платката, толкова по-малко слотове и функции има. Дънните платки се предлагат в три основни форм фактора – от големи до малки. ATX, Micro-ATX и Mini-ITX (да, mini в този случай е по-малко от микро). За да създадете компактен компютър, можете да вземете миниатюрна платка, но след това трябва да примирите с по-малко PCI Express слотове, слотове за RAM и други конектори.

Най-добра дънна платка

Можете да намерите добра дънна платка за по-малко от 200 лв, но ако трябва да овърклоквате процесори на Intel или ако имате нужда от много портове, ще трябва да похарчите по-голяма сума. Обикновено около 400 лв. За процесори от висок клас, като например AMD Threadripper, се нуждаете от още по-скъпа платка 600-900 лв.

Плащайте за вграден Wi-Fi и скъпи контролери само ако имате нужда от тях. Не харчете допълнителни пари за Wi-Fi контролер, ако използвате кабелна връзка. В същото време поддръжката за USB 3.1 Gen 2 или Thunderbolt 3 може да се изплати в бъдеще.

За подробните спецификации и прегледи на дънните платки може да се обърнете КЪМ НАСние ще изберем и закупим най-подходящата за Вас.

Компютърен Сервиз

Sony Playstation Ремонт – почистване и смяна на хард диск

Възстановяване данни RAID NAS

Типове повреди на мониторите

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник
 
© 2006 PcWork-bg.com - Всички права запазени.