Ще ви помогнем да изберете компютър

Ще ви помогнем да изберете компютър

Ще ви помогнем да изберете компютър.

Ние помагаме както на частни клиенти така и на големи фирми. Помагаме както през нашият сайта, така и на място за корпоративни клиенти и търговци на едро. Нашият екип е квалифициран в различни области като сървъри, мрежи, софтуер, обучения и др. Инженерите постоянно се обучават, следователно дори клиент, който не разбира нищо от компютри. Ще получи точно това, от което се нуждае и е достатъчно за работа или забавление, а не това, което продавачът счита за „най-готиният хардуер“.

За нас не е изгодно да продаваме лош продукт или да заблуждаваме купувач, защото Ние сме фокусирани върху дългосрочното сътрудничество, а не върху еднократната продажба. Тук трябва да се отбележи. Че в хипермаркетите, които продават храна, стоки за бита и друга едра и дребна техника, компютър определено не си струва да се купува. Въпреки че те продават компютри и лаптопи обективно погледнато персоналът там не е компетентен, изборът е малък, а цените високи.

За съжаление в специализираните компютърни магазини квалификацията на продавачите често куца (защото собствениците са алчни и не плащат на служителите за знанията и опита си). А цените са ниски само за активно рекламираните стоки, а не за тези който са ви необходими.

Ще ви помогнем да изберете компютър

Избор на графична карта
Избор на монитор
Свържете се с нас във Facebook

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник