Изработка, консултация и поддръжка на уеб сайт

Изработка, консултация и поддръжка на уеб сайт

Консултация за изработка и поддръжка на уеб сайт, SEO опимизация – подобрение на задание на уеб сайт. Следене на целия работен процес по изработка на уеб сайт. Анализ на разходите за изработка и поддръжка на уебсайт. Всички тези дейности и услуги могат да бъдат включени под формата на цялостна консултация за вашите уеб сайтове и проекти.

Целта на тази консултация е да получите експертно мнение

дали планирания от вас проект ще бъде качествено реализиран от избрания от вас изпълнител, така че да бъде ефективен – т.е. вложените инвестиции да имат отлична и скорошна възвръщаемост. Управлението на процеса по изработка на уеб сайт можете да сравните с работата на строителния надзор, който проверява работата на строител – изпълнител.

Уеб сайт Изработка Поддръжка SEO опимизация :

Свръзвате се с нас и ни запознавате с вашия проект – уеб сайт, онлайн магазин, CRM/ERP система или специфичен проект.
Ние ще ви отговорим дали можем да поемем управление. Надзор и контрол на качеството на вашия проект, ще договорим цена и ще сключим договор.
Ще предложим подобрения в заданието за изработка на уеб сайт или интернет приложение. Нашите препоръки трябва да се включат като изискване в договора с фирмата изпълнител на уеб сайт или интернет приложение.
Заедно ще направим среща (ако е нужно) или вие ще ни представите на изпълнителя, за да сме оторизирани да получаваме информация от тях и да им изпращаме резултати от наши тестове.
Ще съдействаме с опит и препоръки по време на изработка на уеб сайта, когато има няколко възможности за реализация на определен елемент.
Ще направим подробни тестове, за да сме сигурни в изпълнението на заложените изисквания в договора.

След изработка на уеб сайта, можем да предложим техническа поддръжка и управление на съдържанието на уеб сайта. SEO оптимизация на сайт за търсачки или само консултация за поддръжка на уеб сайт. Както и всичко свързано с Хостинг услуги

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник
 
© 2006 PcWork-bg.com - Всички права запазени.