Преинсталиране на телефони смартфони.

Преинсталиране на телефони смартфони.

Преинсталиране на телефони Смартфони. Загряване Вирус Преинсталиране Смартфон.

При бавно действие на новият смартфон и неговото прекомерно загряване е възможно той да е заразен с вирус. Злонамереният софтуер се използва за копаене на криптовалута. Вирусът Monero Miner през повечето време се разпространява като Троянски кон и попада в системата в софтуерен пакет. В България смартфоните също не са защитени и всеки един може да стане жертва на хакерската атака.

Решението на проблема е преинсталиране на телефона с подходяща операционна система.

Както и инсталиране на антивирусна програма.

Често по-стари модели нямат възможност за автоматичен update на операционната система, но това е възможно да се извърши ръчно. Задължително при подобна процедура е направата на Backup (Запазване на всички данни от телефона или компютъра, като контакти, снимки и важни файлове) Най-добре тази процедура да бъде извършено от специалисти който имат опит.

Разполагаме с специализиран сервиз за таблети, и сервиз за Телефони, Смартфони и Компютри в Град София също, така може да заявите куриер, които да дойде на посочен от ваш адрес и да вземе вашето устройство за ремонт! Ремонт на таблети и телефони Предлагаме всички видове ремонти за таблети смяна на стъкло на таблети, смяна на дисплей на таблети смяна, на тъч скриин на таблети почистване на таблети инсталиране на игри на таблети преинсталиране на таблет инсталиране на андроид на таблет премахване на парола на таблет премахване на шаблон на таблет забравена парола смяна на буска на таблет и др.

Сервиз за диагностика на телефони, смартфони, Компютри и ремонт на мобилни телефони от всякаква марка и модел. Загряване Вирус Преинсталиране Смартфон.
Екипът ни предлага голям набор от услуги, свързани с ремонта на вашия мобилен апарат. Всички устройства за преинсталиране и ремонт минават по следният канален ред:
установяване на проблема на телефона или смартфона ви (диагностика);
уведомяване за цената за поправка;
отстраняване на повредата.

5/5 (1 Review)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник
 
© 2006 PcWork-bg.com - Всички права запазени.