ПРОМОЦИЯ: Хардуерна профилактика 2 на цената на 1

ПРОМОЦИЯ: Хардуерна профилактика 2 на цената на 1

Промоция хардуерна профилактика на лаптопи.

Харесайте страницата на PcWork-bg.com във Facebook, за да се възползвате от лятната ни промоция на хардуерна профилактика 2 на цената на 1. Специалистите в нашия сервиз в София ще профилактират вашия лаптоп:

* Цялостно почистване от прах и замърсявания на всички компоненти
* Смяна на термопасти и термоподложки
* Хардуерни тестове
* Можете да се възползвате от -40% отстъпка за софтуерна профилактика

ПРОМОЦИЯ
Защо да го правите?

Натрупването на прах по охладителните компоненти значително намалява топлообмена и увеличава работната температура на лаптопа Ви, което води до нежелано прегряване и в последсвие до възникване на сериозни проблеми и скъпоструващи. С течение на времето термопастата, отговаряща за по-добрия топлообмен между процесора и радиатора, започва да старее и загубва своите термо качества. Тя трябва внимателно да се острани и да се сложи нов слой термопаста. Смазват се и триещите се компоненти. При профилактиката се преглеждат обстойно всички платки и компоненти. След процедурата системата ще работи по-тихо, по-бързо и по-надеждно.

ПРОМОЦИЯ.
Колко често трябва да се прави профилактика?

Силно препоръчително е лаптопът ви да бъде профилактиран на всеки 6 месеца или най-малкото поне веднъж годишно. Това ще го предпази от прегряване и значително ще удължи живота му.

Промоция хардуерна профилактика на лаптопи

Защо точно при нас?

PcWork-bg.com е специализиран сервиз за лаптопи, като до момента сме отремонтирали успешно голям брой преносими компютъра. При нас вашият лаптоп е в сигурни ръце!

ПРОМОЦИЯ
Къде да ни намерите?

Може да ни откриете в София на адресите посочени на главната страница или да ни изпратите вашия лаптоп чрез курирски фирми Еконт или Спиди.

ПРОМОЦИЯ
Нашите приоритети
Вземането на превантивни мерки срещу възникване на проблеми е най-голям приоритет за нашият сервиз.

Период на промоцията

Промоционалната цена за хардуерна профилактика 2 на цената на 1, е в сила от 15 юни 2019 г. до 15 септември 2019 г.
ПРОМОЦИЯ
За повече подробности относно промоцията или друг въпрос относно Вашия лаптоп не се колебайте да се свържете с нас: 0885 90 49 59

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Офис - Перник
Сервиз - София - Център
Офис - София - Център
Склад - София
Офис - Владая