Ремонт и поправка на компютри

Ремонт и поправка на компютри

Ремонт Поправка Компютри. Ако настолният Ви компютър работи бавно, непрекъснато забива, забелязвате проблем с програмите и те не стартират правилно. Или машината просто не се включва, вероятно имате проблем.
Свържете се с Нас. Нашите висококвалифицирани специалисти притежават богат опит в ремонта на компютри. Тяхната поправка и отстраняването на всякакви проблеми, които могат да възникнат в хардуера или софтуера по време на експлоатацията им.
Многобройните изпълнени поръчки за ремонт на компютри и ангажиментите в областта на високите технологии ни позволяват да Ви гарантираме експедитивен и качествен ремонт, за да бъдат всички Ваши проблеми разрешени бързо и в дългосрочен план.

Към момента разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи и монитори. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза предлага възможност за връзка с Нас чрез няколко офиса на територията на София-град и околностите. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цяла София, като не спираме да работим дори в почивни дни. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги като преинсталиране, възстановяване, инсталиране на програми, драйвери, почистване на вируси и други общи софтуерни и програмни услуги. Сервиза предлага също продажба на компютри и лаптопи по поръчка.

Вие можете да донесете лаптопа си за ремонт в един от сервизите ни, намиращи се на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 74 и гр. София, жк Люлин-2 бл.240. В случай, че не сте от гр. София, можете да изпратите лаптопа си за ремонт по куриер, като заплащането на ремонта ще бъде чрез наложен платеж, когато си получите лаптопа. Цената за диагностика на лаптоп е 25лв. Сума се заплаща само ако след диагностиката на лаптопа вие се откажете да го ремонтирате или ремонтът е невъзможен.

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Офис - Перник
Сервиз - София - Център
Офис - София - Център
Склад - София
Офис - Владая