Смяна матрица на лаптоп.

Смяна матрица на лаптоп.

Матрица лаптоп подмяна дисплей. Матрицата на лаптопа е специален екран състоящ се от течни кристали. Подмяна на повреден дисплей на лаптоп се налага при механични повреди на матрицата или поради невнимателна работа с лаптопа. Преди се смяташе, че подмяна на дисплей е невъзможна и повечето хора при повреден дисплей, си купуваха нов лаптоп. Подобен ремонт в момента е реалност – може просто да се извърши смяна на повреден дисплей на лаптопа. Подмяна дисплей на лаптоп може да се извърши само в специализирани центрове за обслужване на лаптопи. PcWork-bg.com без проблеми подменя повреден екран на лаптоп, с качествена матрица.

Характерни неизправности на матрицата, изискващи подмяна на дисплей:
1. Ако матрицата е повредена, по повърхността и се виждат пукнатини и черни петна от потичането на течните кристали, приличащи на петна от разлято мастило.
2. При включен лаптоп изображението е частично – липсва или е черно-бяло в повредените зони.
3. На екрана се виждат статични вертикални ивици с различни цветове. Всички тези неизправности могат да се отстранят единствено чрез подмяна на матрицата.

Ударите са едни от най-опасните въздействия върху лаптопа. Работата е там, че при удар може да бъде повреден практически всеки компонент. Да вземем за пример монитора (течнокристалната матрица). В резултат на удар могат да се счупят лампите на подсветката, което ще доведе до неработоспособност на матрица аптоп и необходимост от ремонт на дисплея, който трябва да бъде извършен в специализиран сервиз.

Най-доброто решение на Вашия проблем се гарантира от индивидуалния подход към всеки от нашите клиенти.

Ремонт подмяна на дисплеи и екрани на лаптопи

Ние Ви предлагаме:
извънгаранционен сервиз на лаптопи, компютри и друга компютърна и офис техника;
диагностика и профилактика;
качествен ремонт от квалифицирани специалисти;
коректно отношение;
решение на софтуерни проблеми;
абонаментна поддръжка на компютърни системи.

Препоръки

За пренасяне на лаптопа използвайте чанта с твърди стени, за да се защити екрана на лаптопа от случайни удари.

При отваряне на лаптоп, хващайте капака с две ръце в краищата му или с една по средата – по този начин екранът не получава претоварване, което нарушава целостта на слоевете и контактите на матрицата.

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Офис - Перник
Сервиз - София - Център
Офис - София - Център
Склад - София
Офис - Владая