WordPress оптимизация почистване

WordPress оптимизация почистване

Оптимизация почистване WordPress (Уърдпрес) изработка на уеб сайтове с CMS система. Имаме над 5 години опит в разработката и поддръжката на сайтове с Уърдпрес

Поддържаме също така и сайтове, изработени от други. Поддържаните сайтове се зареждат бързо – за секунда. Управляваме хостингът вместо вас, а вие се концентрирате на вашата дейност и бизнес. Изработените от нас фирмени сайтове с WordPress са с ниска евтина цена – заплащате за времето, нужно за настройка и изготвяне на дизайна и програмиране на функционаността на сайта.

WooCommerce е безплатно разширение за електронна търговия, което ви позволява лесно да продавате всичко. С безпроблемната си интеграция с CMS система WordPress, WooCommerce е най-използваното решение за електронна търговия, което предоставя пълен контрол както на собствениците на електронни магазини, така и на разработчиците.

CMS системите се използват както за лични блогове, така и за професионални бизнес страници и онлайн магазини.

С тяхна помощ може да се изгради сайт от нулата. С малко компютърни умения и самите разработчици могат да се обучат в нейното разработване в процеса на работа.

Имат лесен за работа и интуитивен интерфейс, който подпомага бързото изграждане на един сайт или онлайн магазин.

В зависимост от самата CMS система, те са подходящи както за напреднали уеб разработчици, така и за начинаещи потребители и дори за хора без никакъв опит в програмирането. Собственици на малки и големи бизнеси. 

Които искат да популяризират своите продукти и услуги, ученици, които искат да се развиват в сферата на информационните технологии или студенти, които развиват своите способности с различни онлайн проекти. Съществуват и някои по-сложни CMS системи, като Drupal, която изисква програмни умения и по-голяма техническа запознатост.

Те представляват софтуер с отворен код. Може да се използват свободно от интернет потребителите след инсталация. Съществуват и много платени CMS системи, при които често техническата поддръжка е по-добра и са много по-лесни за използване.

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник
 
© 2006 PcWork-bg.com - Всички права запазени.