Ремонт XBox360

Ремонт XBox360

Ремонт XBox360

Най-честите повреди на xbox 360. И така, вие станахте щастлив собственик на конзолата xbox 360, което означава, че децата ви са щастливи и се забавляват добре. А и вие самите не сте против да се потопите в вълшебния свят на игрите след притесненията от тежък ден. Но не забравяйте, че конзолата е толкова сложно устройство, както да речем компютърът. И тя подобно на него, изисква правилна работа и периодична превантивна поддръжка. И още повече, ако устройството ви е излязло от строя, не се опитвайте да го поправите сами.

А се свържете с професионален сервиз.

Основните неизправности, които възникват по време на работа.
Ремонт XBox360

Проблеми с хардуера. Игралната конзола е доста сложно техническо многокомпонентно устройство и неизправност на всеки от нейните компоненти може да доведе до неговата неизправност. Най-често възникват неизправности в охладителна система. Често има и проблеми, свързани с неправилна употреба на конзолата и излагане на физически фактори, като влага или използване на несъвместими дискове и неоригинални аксесоари.

“Червен кръг на смъртта.” Има няколко причини за това, доста често срещано явление. Безспорно най-често срещаният от тях е прегряване на игралната система, прегряване на паметта, проблем с захранването и грешка в процесора също са доста често срещани. Само опитен професионалист може да определи причината за проблема и да го отстрани.

Ремонт XBox360

Грешка E74. По правило се появява поради прегряване на конзолата. Този проблем лесно се отстранява чрез запояване на дефектни микросхеми и инсталиране на нови.

Проблеми с четеца. Причините за неизправност могат да бъдат различни, например механично износване на задвижването, използване на нискокачествени дискове и проникване на чужди тела.

Въпреки това, не само повредата на устройството може да ви принуди да се свържете с сервизен център.

Може да се възползвате от промяна или надстройка на вашата конзола: промяна на версията на фърмуера, което ще ви позволи да разширите функционалността на вашето игрално устройство или физически да надстроите конзолата, например, да замените твърдия диск.

За въпроси и консултации моля свържете се с нас на посочения телефон или по имейл и facebook.

Ремонт на джойстик PS4

Как да се защитим от атаки когато работим от вкъщи

Как да криптираме данни в Android

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги.

0/5 (0 Reviews)

Свържете се с Нас

Офис - София - Люлин
Сервиз - София - Център
Офис - Перник