Преминаване Windows 7 към Windows 10

Преминаване Windows 7 към Windows 10

Преминаване Windows 7 към Windows 10

При нас можете да получите ъпгрейд на старата си машина като добавите допълнително памет (RAM).

Или смените старият си хард-диск с нов (SSD), което ще повиши и подобри параметрите на Вашият компютър. Той ще може да работи с новите операционни системи. Windows 8; 8.1; Windows 10 (32bit и 64bit)

При желание ще получите и съдействие и консултация за закупуване на нова техника от реномирани марки с добри параметри съответстващи на изискванията и Вашите нужди.

Преминаване Windows 7 към Windows 10

Microsoft пое ангажимента да предостави 10 години поддръжка на продукти за Windows 7 при издаването на 22 октомври 2009 г. Този 10-годишен период вече е приключил и Microsoft прекрати поддръжката на Windows 7. За да можем да се фокусираме върху инвестициите си в поддръжката на по-нови технологии и страхотни нови изживявания

Конкретната дата за край на поддръжката за Windows 7 беше 14 януари 2020 г. Техническата помощ и софтуерните актуализации от Windows Update, които подобряват защитата на компютъра ви, вече не са налични за продукта. Microsoft силно препоръчва да преминете към Windows 10, за да избегнете ситуация, в която се нуждаете от обслужване или поддръжка, която вече не е налична.

След 14 януари 2020 г., компютри с Windows 7 вече не получават актуализации на защитата.

Ето защо е важно да надстроите до модерна операционна система, като например Windows 10, която може да предостави най-новите актуализации на защитата, за да помогнем за вашата защита и защитата на данните ви.

За повечето потребители на Windows 7, преминаването към ново устройство с Windows 10 е препоръчаната стъпка напред. Днешните компютри са по-бързи, по-леки, но и по-мощни и по-защитени със средна цена, значително по-ниска от средната цена за компютър преди осем години.

Абонаментна компютърна поддръжка

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услугиLoading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.