ИТ консултантски услуги

ИТ консултантски услуги

ИТ консултантски услуги

Доверете се на нашето съдействие и препоръки при покупка и обновяване на хардуерно оборудване, избор и интеграция на приложен софтуер и информационни системи. Ще извършим консултация при проектиране на офис пространства за разпределение и организация на работните места и за тяхното техническо подсигуряване. Може да разчитате на екипа ни да предложи решения при възникнали проблеми и казуси в сферата на информационните технологии.

Ако вашият бизнес расте и се развива, неизбежно и Вашата IT стратегия трябва да се развива с него.

Ние ще ви консултира именно при вземането на инвестиционни решения в областта на информационните технологии, за да извлечете максимална възвращаемост от своята инвестиция.

Каква техника да поръчате, какво оборудване да изберете, кой софтуерен продукт ще е най-подходящ за вашите служители, в каква насока да поведете вашата ИТ политика и как да засилите вашата ИТ сигурност.

Ние не само ще ви препоръчаме най-доброто решение, но след това и умело ще го управляваме.

ИТ консултантски услуги

ИЗБОР НА ХАРДУЕР
Независимо дали имате нужда от нов лаптоп за ежедневната ви работа или търсите цялостно решение за ИТ оборудването в офиса или производственото ви предприятие, екипът на TouchPoint ще ви консултира и ще оферира най-доброто на пазара спрямо зададения бюджет.

ВНЕДРЯВАНЕ НА СОФТУЕР
Имате идея за внедряване на нов софтуер, необходим за процеса на работа. Но не сте наясно със стъпките, през които трябва да минете, за да заработи всичко безпроблемно? Ние сме насреща, за да ви помогнем да изберете най-доброто софтуерно решение за вашия бизнес.

ИТ МЕНИДЖМЪНТ
Изготвяме цялостна ИТ стратегия за вас. За нас добрата ИТ инфраструктура е балансирано съчетание от топология. Функционалност и сигурност, които да гарантират надежден обмен на информация и безпроблемна работна среда на компанията.

Хардуерно почистване на конзола PlayStation 4

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги