Woocommerce към Google Sheets

Woocomerce към Google Sheets

Woocommerce към Google Sheets

Синхронизирайте клиентските данни на WooCommerce, автоматизирайте цялата си обработка на поръчките. Създавайте нови редове, търсете и ги актуализирайте в Google Таблици. Направете много повече, като свържете Google Sheets и WooCommerce.

Запазете новите поръчки на WooCommerce в Google Таблици
Проследяването на всяка нова поръчка от WooCommerce, която получавате по високоорганизиран начин. Сега е лесно с нашия шаблон за интеграция на WooCommerce – Google Sheets. Вече ще можете да откривате скрити данни от данните за поръчките си, като използвате разширените функции на Google Таблици. Благодарение на този шаблон вече можете да се съсредоточите върху разрастването на бизнеса си и да кажете чао, на копирането и поставянето на данни!

Един от начините, по които можете да персонализирате този шаблон според вашите специфични нужди, е като синхронизирате подробности за поръчката, като всеки артикул, включен в поръчката, и общата отстъпка, приложена към поръчката.

Woocommerce към Google Sheets

Без да е необходимо да плащате месечни такси и скъпи плъгини на висока месечна стойност. Ние можем да прехвърлим цялата информация от Вашият онлайн магазин Woocommerce към Google Sheets за да се улесни Вашата работа и бизнес.

Импортирайте поръчки и продукти на WooCommerce с помощта на електронна таблица на Google.

Експортирайте WooCommerce поръчки, продукти, клиенти, купони и събития с помощта на електронна таблица на Google.

Планирайте автоматично синхронизиране на вашия WooCommerce, за да получавате актуална електронна таблица на Google ежедневно/седмично/месечно.

Смяна на PS4 диск

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услугиm

Loading...