Почистването на Playstation 4

Почистването на Playstation 4

Почистването на Playstation 4 е необходима процедура за всяка конзола и дори за конзола от осмо поколение. Тъй като почти цялото оборудване се нуждае от периодично почистване от прах и защита от прегряване.

Защо трябва да почиствате вашите игрови конзоли PS4?

Когато прахът се утаи вътре в конзолата на Playstation 4, топлият въздух не може да излезе през вентилационните отвори. Прахът пада първо върху вентилатора, след това върху радиатора, запушвайки го. Това води до влошаване на работата на охладителната система. Той спира да работи с пълна сила, така че играта прегрява. Прегряването на играта от своя страна води до повреди на запояването на графиката или централния процесор.

Ремонтът на процесора се извършва чрез т. нар. reball. Разбира се, за такава процедура трябва да използвате специална станция за запояване и специализирани шаблони. Висококачествен ребол, който ще осигури висококачествена работа на игровата конзола след ремонт, може да се извърши само в сервизни центрове. А цената, разбира се, е няколко пъти по-висока от почистването на конзолата.

Обслужването на PS4 се препоръчва да се извършва на всеки шест месеца или, в краен случай, на година.

Ако забележите:

Бавна работа на конзолата
Игрите замръзват и спират или системата съо блокира;
Спонтанно изключване и рестартиране по време на работа;
Появата на силен шум;
Прегряване на повърхността;
Устройството спира да чете дискове;
Конзолата не вижда геймпада.
Свържете се незабавно със НАС!

Почистването на Playstation 4

Как да предотвратим преждевременното прегряване на конзолата у дома?

Струва си да се отбележи, че степента на замърсяване на вентилатора може да бъде повлияна от условията на задържане и позицията на конзолата. Идентифицирахме 3 от най-популярните начина да помогнем за увеличаване на производителността на любимия си модел. Почистване на вашата playstation 4

Свеж въздух. Несъмнено конзолата „диша“ въздуха, който е в стаята. Ето защо, ако не искате конзолата да се счупи след една година: избършете праха, почистете прахосмукачката.
С прахосмукачка можете да почистите конзолата, но в по-голяма степен това ще бъде само повърхностно почистване – продухване на вентилационните отвори. Само специалист ще почисти вътрешността на устройството.
Повече пространство. Колкото повече място има конзолата от стената или други интериорни елементи, толкова по-добре за охладителната система. Освен това оптималното разстояние от охладителя до стената е 20-30 см. Как да проверите дали сте поставили правилно конзолата? Поставете ръката си пред охладителя: ако топлината не излезе, значи всичко е разположено правилно. Не забравяйте, че колкото по-малко място има вашата конзола, толкова по-бързо и по-гореща ще стане.

Най-много се загрява дъното. За да избегнете това, по-добре е да поставите конзолата вертикално или да направите нещо като стойка. Това ще осигури пространство за вентилация на въздуха. Ако наистина се грижите за вашата конзола, препоръчваме също да закупите специално проектирани стойки и охладителни системи за PS4.
Как да почистите игрови конзоли от прах?
Нашите техници  предлагат висококачествено почистване и ремонт на конзоли, с които работят от 15 години. Те ще почистят вътрешните компоненти на игровата конзола, като я върнат към предишната й функционалност в рамките на няколко часа.

Предотвратяването на игровите конзоли включва външно почистване на корпуса и пълно разглобяване на устройството за почистване на прах вътре.Почистване на PS4

Целият процес протича на няколко етапа:

Диагностика на устройството.
Отваряне и разглобяване на игровата конзола за части.
Почистване: охладителна система (радиатор, вентилатор), дънна платка и други части.
Термалната паста се сменя винаги при отваряне на конзолата.
След приключване на работата конзолата се сглобява в обратен ред.
Вашата PlayStation 4, отвътре и отвън, изглежда като нова след процедурата. Тя се отърва от прах, коса, частици от кожата и др.

Почистването на Playstation 4

Обслужване и почистване на Playstation 4 без да се загуби колекцията от игри.
Благодарение на наличието на съвременни висококачествени инструменти и материали се осигурява ефективна превенция на конзолите и колекцията от игри.

Компетентните техници са много внимателни към всеки детайл, за да не навредят на нито един елемент.
Ние предоставяме услуги всеки ден.
Екипът предоставя услуги за почистване на игрови конзоли на всички модели Playstation 4.
За да поръчате нашите услуги, можете да оставите заявка по три начина: като се обадите на посоченият в сайта номер, оставите съобщение директно на сайта или дойдете в офис след предварителна уговорка.

Не отлагайте посещението при специалист за по-късно, ако искате да се наслаждавате на играта повече от една година! Редовната превантивна поддръжка ще удължи живота и, и ще избегне сложни и скъпи ремонти.

Смяна термопаста PS4

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.