Смяна термопаста PS4

Смяна термопаста PS4

Смяна термопаста PS4

Редовно почиствайте решетката на радиатора от замърсявания – можете да донесете Вашата конзола за професионално почистване при нас;
Поддържайте кутията и мястото където седи чисти.
Поставете вашия PS4 така, че към него да влиза въздух.

Термо пастата е специално съединение, което се нанася между процесора и радиатора. 

Ако е суха или неравномерно нанесена, тогава преносът на топлина между елементите се нарушава. В резултат на това процесорът прегрява и PS4 е шумен, въпреки че охладителната система работи на пълен капацитет.

Сменяйте термо пастата всеки път, когато почиствате конзолата или веднага след появата на признаци на прегряване (ние също имаме такава услуга, ние бързо и точно ще сменим термо пастата във всеки PS4).

Смяна термопаста PS4

Струва си да се отбележи, че степента на замърсяване на вентилатора може да бъде повлияна от околната среда и позицията на конзолата. Ще ви кажем 3 от най-популярните начини да помогнете на любимата си конзола да работи добре.

Свеж въздух. Несъмнено конзолата „диша“ въздуха, който е в стаята. Ето защо, ако не искате играта да се развали след една година, изсмучете праха с прахосмукачка. Но това е само повърхностно почистване – издухване на вентилационните отвори. Само специалист може да почисти вътрешността на устройството което е най-важно.

Извършваме всякакъв ремонт на лаптопи, PS4 конзоли и джойстици независимо от вида на повредата и сложността на ремонта.
Необходими ли са Ви ремонтни услуги на достъпни цени? В сервиза за ремонт на лаптопи в София ще откриете решение на всички проблеми свързани с вашия преносим компютър, независимо дали повредата е в хардуера, или в софтуера.

Ние предлагаме бърз и надежден за ремонт на всички марки лаптопи, които намират широко приложение както за бизнес цели, така и за лична употреба от частни клиенти.

Bluetooth повреди

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.