PS5 се изключва

PS5 се изключва
PS5 се изключва

Вашата PlayStation 5 прашна и е мръсна.
Ако имате своя PS5 от известно време, но не сте го почиствали, натрупването на прах може да забави конзолата ви. Да направи вентилаторите много по-шумни и да причини прегряване на конзолата. 

За щастие ние можем лесно да почистите вашата PS5. Тази статия ще ви информира за стъпките през който минава вашата PlayStation 5 докато отново стане годна за експлоатация. Ще разгледаме почистването на всмукателните зони и капаците на вашата PS5. Както и малко по-трудната задача да се почистят вентилаторите и радиаторите.

За да се почистят всмукателните зони, първо се отстранете капаците на вашия PS5.
След това за да разглоби се отстраняват винтовете, държащи вентилатора на място му. След това се почистват внимателно вентилатора и радиаторите преди следващата стъпка.


След това се изключва вентилатора и се развиват всички болтове по корпусът като внимателно се отстраняват всички лентови кабели и връзки.
Когато всичко е премахнато се пристъпва към същинското почистване, което наистина дава резултат, а не само издухване на прахта.
И накрая обратното сглобяване на вашата конзола, с което се приключва целият процес.

PS5 се изключва

Почиствайте често своя PS5 или PS4 , за да го предпазите от прегряване или прекалено силен звук!


В зависимост от средата ви (ако имате домашни любимци или ако конзолата е изложена на цигарен дим), може да се наложи да а почиствате по-често.
Ако игрите забиват и започват да насичат, значи вероятно имате проблем. Може и да е по сериозен, но може и да се окаже, че конзолата ви е просто за почистване.


Ако забележите, че конзолата ви не е напълно чиста може да се обърнете към нас, за да извършим процедурата без да рискувате вашата конзола.

PS5 се изключва и спира

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.