Ремонт лаптопи – Люлин

Ремонт лаптопи - Люлин

Ремонт лаптопи – Люлин

Ремонт на всички марки и модели лаптопи.

Извършваме всякакъв ремонт на лаптопи независимо от вида на повредата и сложността на ремонта.

В много случаи ремонт на лаптоп струва повече от ремонт на десктоп компютър поради специфичността на частите и малката им взаимно заменяемост. Най често срещаните проблеми при лаптопите е прегряването, което води след себе си до други по сложни проблеми, затова е много важно да почиствате лаптопа си периодично.

Нашият опит в ремонта на лаптопи ни дава възможност да поправим Вашия лаптоп в кратки срокове, евтино и качествено.

Ремонт лаптопи – Люлин

* Диагностиката се заплаща само при отказан ремонт

** Почистването на лаптоп е цялостно разглобяване, изчистване от прах и смяна термо падове и пастата.

Ако се наложи влагане на части те се заплащат отделно на преференциални за Вас цени.

В лаптоп сервиз “PcWork-bg.com” извършваме ремонт на лаптопи. Смяна на счупен дисплей/екран на лаптоп и LCD кабел. Смяна на захранваща букса на лаптоп. Подмяна на повредена клавиатура на лаптоп. Възстановяване на повреден BIOS на лаптоп чрез презапис на програматор.  Почистване на лаптоп от прах и смяна на термо паста на процесор. Почистване на залят с течност лаптоп.

След като лаптопа бъде диагностициран и се установи какъв е проблема, наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви, каже какъв е проблема и да ви предложи цена и срок за ремонт на лаптопа. Ремонта се извършва само след Вашето одобрение и в този случай не дължите цената за диагностиката.

Ремонт Компютри Лаптопи – Перник

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги.

Loading...