Антивирусна програма

Антивирусна програма

Антивирусна програма

Свържете се с нас, ние ще ви помогнем да бъдете защитени в интернет пространството.

Сърфирането в мрежата „предпазливо“ не е достатъчно, за да защитите компютъра си в наши дни. Вирусите дебнат навсякъде и дори да сте интелигентни с търсенията си онлайн. Все пак можете да се окажете с вирус, който може да ви струва много време и трудно спечелени пари. Ако това не е достатъчно, за да ви убеди, ето списък с първите десет причини, поради които трябва да закупите антивирусен софтуер.

1. Защитава вашите файлове, лична информация и т.н. Антивирусна програма

Вероятно сте виждали изскачащите прозорци, които се появяват онлайн, казващи нещо като „Кликнете тук за безплатен телевизор с плосък екран!“ Най-вероятно сте го игнорирали (а ,ако не сте го направили!!??) и сте натиснали върху него. Или може би сте получили имейл със съкрушителна история, която ви моли да препратите съобщението или да отговорите на имейла. Тези сценарии могат да са измами или вирус и когато го игнорирате или изтриете, вероятно си мислите, че сте в безопасност. Това обаче не е така. Само да си интелигентен, не е достатъчно, за да не може вирусите да атакуват компютъра ви и да влизат в личните ви файлове или записи.

Антивирусна програма

След като вирусът е във вашия компютър, той може да унищожи вашия твърд диск и да изтрие файловете, които някога са съществували. Антивирусният софтуер може да открие тези вируси и да защити вашите файлове от външни намеси, които се опитват да унищожат вашия твърд диск.

2. Няма ръчни компютърни сканирания

Ако НЕ сте сигурни, че искате да похарчите парите за антивирусна защита. Тъй като можете да сканирате компютъра си ръчно, може да искате да помислите колко време и усилия влагате в това. Справянето със злонамерен софтуер отнема време и е дълъг процес. Трябва да сканирате компютъра, да се отървете от всички заразени файлове и след това да преинсталирате операционната система. Ако имате антивирусен софтуер, той е там, за да разреши тези проблеми. Антивирусният софтуер ще свърши тежката работа вместо вас.

3. Родителски контрол

В интернет има опасности, дебнещи на всеки ъгъл. Неподходящият материал може да се види от всеки, включително вашите деца. Ако искате да защитите децата си от случайно достъп до нещо вредно, тогава поставянето на родителски контрол е една от най-добрите ви възможности. Няколко антивирусни софтуерни продукта се предлагат с родителски контрол и ви позволяват да защитите децата си.

4. Предпазва и другите с който общувате

Ако общувате с други хора на вашия компютър, тогава трябва да помислите за закупуване на антивирусен софтуер. Независимо дали става въпрос за имейл или за незабавни съобщения, бихте могли несъзнателно да изпратите вирус на някой от вашите приятели или колеги. Антивирусният софтуер работи за защита на хората, които са свързани с вас, и запазва имейлите и други съобщения, които имат вируси, от препредаване.

5. Защитава финансите

Хакерите имат не само възможността за достъп до личните файлове, съхранявани на твърдия диск на компютъра ви, те също са разработили техники за влизане в банковите ви сметки. Като откраднат тази информация, те имат възможността да ви ограбят. Антивирусният софтуер може да открие тези техники и да попречи на външните източници да имат достъп до финансова информация.

6. Блокира ненадеждни уебсайтове

Когато попаднете на уебсайт онлайн, който може да бъде потенциално вреден за вашия компютър, антивирусният софтуер може да открие това и да ви предупреди, преди да продължите да разглеждате този уебсайт. В допълнение към уебсайтовете, антивирусният софтуер може да ви уведоми, когато имейл съдържа вирус и ще ви избягва от онези неща, които ще причинят щети на вашия компютър или твърд диск.

Защо трябва да имате антивирусна програма

7. Кражба на самоличност

Кражбата на самоличност е най-бързо развиващото се кибер престъпление. Средно деветнадесет души стават жертва на измама с идентичност всяка минута. Това престъпление е по-разпространено, отколкото може да осъзнаете, и се влошава. Кражбата на самоличността е престъпление номер едно в интернет в момента и без защита бихте могли да станете жертва.

Съхранявате важна информация на вашия компютър независимо дали го осъзнавате или не. Може да не запазвате документи или файлове, но всеки път, когато влизате в уебсайт, той се записва. Крадците на самоличност намират начини да ви проследят. По един или друг начин и да проникнат в компютъра ви, като в крайна сметка измислят как да откраднат самоличността ви. Антивирусният софтуер може да наблюдава и маркира уебсайтове или имейли, които могат да доведат до кражба на самоличност и ви осигуряват спокойствието, че вашата лична информация е в безопасност.

8. Скорост

Adware може да забави вашия компютър, много. Антивирусният софтуер се отърва от рекламния софтуер и други неща, които могат да забавят вашия компютър.

9. По-малко спам

Всяка сутрин трябва да преминавате през всички тези безсмислени имейли във входящата си поща. Антивирусният софтуер премахва много от това и свежда до минимум масовата или нежелана поща.

10. Последна линия на защита

Сервиз Лаптопи – Люлин

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги.

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.