Проблеми с AutoCAD

Проблеми с AutoCAD

Проблеми с AutoCAD

Ако Вашият AutoCAD забива или замръзва. Курсорът ви блокира и отнема няколко минути да се възстанови това е симптом, че компютърът или по вероятно вашият софтуер имат проблеми. Ако не желаете да изгубите ценно време и своите файлове в излишна подмяна на компютър и софтуер ние ще ви помогнем с това.

Ако искате да спестите пари. Не да давате такива за ремонти който не решават вашият конкретен проблем, а само го замаскират.

Обърнете се към нас. Ние сме специалисти с дългогодишен опит в работата с инженерни програми и знаещи как да отстраним и предотвратим подобни проблеми. Ние ще се погрижим за вашият компютър ще тестваме програмите и ще ви го върнем в перфектно работещо състояние.

Проблеми с AutoCAD.

Проблемни инсталационни файлове

Несъвместимост от две или повече програми, както на Autodesk така и на други производители.

Прекалено тежки чертежите, които са прекалено големи и компютъра не може да се справи с тях.

Наличие на много включени програми/процеси по време на работа с AutoCAD.

Отваряне на файл изготвен на по висока версия от тази с която е налична в момента на компютъра.

CAD или Computer Aided Design се нарича употребата на компютърни системи (или работни станции), целяща да улесни и подобри създаването, модификацията, анализа и оптимизацията на процеса на дизайн на различни проекти, били те схеми на компоненти или цялостни архитектурни планове. Когато става въпрос за CAD се разбира както 2D, така и 3D проектирането.

А какво е AutoCAD?

AutoCAD е една от най-старите и най-популярни към днешна дата програми за техническо чертане и проектиране, както на двуизмерни, така и на триизмерни проекти. Преди появата на AutoCAD, CAD програмите са били качвани на mainframe компютри. Като всеки един потребител на CAD програма е трябвало да достъпва програмата от отделен графичен терминал. 

Почистване лаптопи компютри от прах профилактика.

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги.

Loading...