Ремонт на джойстик PS4 PS5

Ремонт на джойстик PS4 PS5

Ремонт на джойстик PS4 PS5

Най-често се изисква професионален ремонт на PS4 главно на аналоговите стикове с който се движат героя или камерата. Ето няколко причини, поради които джойстикът може да се счупи:

Често ядете и пиете, докато играете, в резултат на това водата може да попадне вътре в устройството и да го повреди. Вие сте твърде емоционални по време на играта, удряйки устройството в твърди предмети. Издърпвате рязко USB кабела, което може да повреди конектора. Натискате прекалено силно бутоните, поради това те в крайна сметка започват да потъват или изобщо да не се натискат. И също така се случва контролерът да бъде настъпен, домашни любимци да го гризат, да седи на слънце.

Джойстиците обаче се чупят не само поради невнимателно боравене. С течение на времето те се чупят поради износване. Най-често в същото време бутоните на устройството: потъват, не реагират толкова точно на сигнала или просто се износват. Във всеки случай, ако контролерът започне да работи с прекъсвания, по-добре е да се свържете със специализиран сервизен център, вместо да търпите. Такива ремонти ще отнеме малко време и ще получите пълноценно устройство за играта. В нашия сервизен център можете да ремонтирате PS4 джойстика в най-кратки срокове.

Предлагаме подмяна на 3D аналози на PS4, смяна на бутони, стикове, смяна на корпуса и USB конектора и много други. Доверете вашето игрално оборудване на нашите експерти.

Ремонт на джойстик PS4 PS5

За ремонт използваме само висококачествени аналози от надеждни производители.
Нашите служители са предварително обучени, така че са запознати с основните видове повреди на контролера.
Убедете се сами, навременната смяна на стиковете за PlayStation 4 помага да се удължи живота на контролера и да се възстанови предишната му функционалност.

Моля, свържете се с нас, ако смятате, че джойстиците не работят както преди, ние ще се опитаме да ви помогнем.

Почистването на Playstation 4

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...