Ремонт на компютри София

Ремонт на компютри София
Ремонт на компютри София
Проблем 8.

Странно или объркано изображение на екрана. Лаптопът се включва правилно, но има изкривено изображение на екрана.

Възможен проблем: Графичната карта се е повредила. На първо място, тествайте лаптопа си с външен монитор или телевизор. Ако видите същото изображение на външния екран, най-вероятно графичната карта се е повредила. Ако проблемът се появи само на екрана на лаптопа, това може да е свързано с едно от следните неща: лоша връзка между видео кабела и дънната платка или екрана. Също така може да е повреден видео кабел или екран.

Проблем 9.

Някои клавиши на клавиатурата спряха да работят. Някои клавиши на клавиатурата не работят изобщо или въвеждат грешни символи.

Възможен проблем:
Най-вероятно клавиатурата се е повредила и тя не може да се поправи.

Проблем 10.

Клавиатурата има липсващи или счупени клавиши. 

Решение на проблема:
Ако ключът е отделен от клавиатурата, все още е възможно да го поправите. Ако липсват много клавиши, вероятно има смисъл да смените цялата клавиатура.

Проблем 11.

Повтарящ се звуков сигнал при стартиране. Включвате лаптопа, но няма картина на екрана. Вместо това той започва да издава повтарящ се звуков сигнал. В някои случаи можете временно да „отстраните“ проблема, ако натиснете клавишите на клавиатурата.

Ремонт на компютри София

Решение на проблема:
Най-вероятно са заседнали бутони на клавиатурата. В този случай ще трябва да смените клавиатурата.

Проблем 12.

Разливане на течност. Разляхте нещо по лаптопа и той спря да работи.

Решение на проблема:
Разливането на течности е много опасно и непредсказуемо. Ако това се случи, изключете лаптопа възможно най-скоро, извадете батерията и не я използвайте, докато не се проверят всички вътрешни части за повреди от течност. Възможно е да го накарате да работи отново.

Сервиз за лаптопи София

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.