Ремонт на PS5 джойстици

Ремонт на PS5 джойстици

Ремонт на PS5 джойстици

Описание на услугата.

Услуга за ремонт на контролер за Playstation 5 и Playstation 4.
Най-чести неизправности в джойстиците:

Аналози се движат сами и героят ходи сам или камерата се върти безконтролно. Това е най-честият проблем при всички джойстици, и особено голям проблем е в игри със стрелба или изискващи голяма прецизносг.

Счупен порт за зареждане и джойстикът не може да се зарежда правилно. Бутоните не се натискат или залепват и трудно се връщат в нормална позиция. Щети от вода, влага или други течности. Батерията не издържа достатъчно дълго и джойстика изгасва за 10-15 минути. Вибрацията не работи или моторчетата тракат вътре в джойстика. Тъчпада не работи или забива, в някой игри той се използва за потвърждение или преминаване напред.

Моля, свържете се с нашия екип, ако проблема ви не е посочена по-горе или имате допълнителни въпроси!

Аналогови стикове: Аналозите на контролера Ps5 се движат или не в определена посока. Стиковете на контролера са износени и неудобни за използване.

Ремонт на PS5 джойстици
Проблеми със зареждането: Джойстика не се зарежда, когато е свързан към PlayStation-а. Кабелът не пасва правилно в порта или се зарежда само на определена позиция. Контролерът няма захранване, не се включва. Бутоните или тригерите са се счупили и/или не реагират при натискане. Бутонът засяда или не реагира при всяко натискане. Проблеми със слушалките и микрофона:  Слушалките не се свързват с конзолата, когато са свързани към PS5 Ремонт на контролера

Ние можем да поправим повечето неуспешни ремонти, включително липсващи компоненти или повредени такива.
PcWork-bg.com едно място за ремонт на вашата игрова конзола и джойстици!
Качество, на което можете да се доверите!

Запазване игри PS4

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги