Шуми и бучи много

Шуми и бучи много

Шуми и бучи много

Ако вентилаторът на вашата PS4 звучи така, сякаш работи с повишена скорост като хеликоптер. Вероятно е време да почиствате Вашата PS4 и PS5. Това е нещо, от което всички геймъри се страхуват. Но в крайна сметка трябва да се направи.

С ежедневната употреба все повече и повече прах ще се натрупва върху вашия PS4 и PS5 както отвън така и отвътре. И докато се натрупва, производителността на конзолата ще намалява — прегряване може да идва от най-новите игри.

Трудността е, че за да стигнете и премахнете този прах, трябва да сте готови да разглобите своя PS4 до последното болтче.

Всичко е толкова крехко и малко и не е чудно, че това е изнервяща задача. Добрата новина е, че може да се направи и не е толкова трудно, колкото си мислите. Ние ще ви помогнем в това приключение и ще почистим Вашият PS4 или PS5, така че да можете да играете игрите си спокойно.

Защо трябва да почиствам конзолите си за игра PS4?

Ако прахът се натрупа в конзолата на Playstation 4, топлият въздух не може да излезе през отворите. Прахът първо отива върху вентилатора, след това върху радиатора като го запушва. Това води до влошаване на работата на охладителната система. Вентилатора започва да работи на пълни обороти, но въпреки това не охлажда добре и конзолата прегрява. Прегряването от своя страна води до разпояване на графичния чип или централния процесор.

Шуми и бучи много

Ремонтът на процесора се извършва чрез така наречения ребол. Разбира се, за такава процедура трябва да използвате специална станция за запояване и специализирани шаблони. Цената, разбира се, е няколко пъти по-висока от почистването на конзолата.

Първо се уверете, че вашият PS4 е изключен и всички кабели са изключени от корпуса на конзолата.

Ремонт на компютри

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.