Ремонт на компютри

Ремонт на компютри

Ремонт на компютри

Ако вашият персонален компютър внезапно се счупи, той не стартира, когато натиснете бутона за захранване. След стартиране няма изображение на монитора, екранът остава черен. В същото време се чува шумът на вентилаторите в кутията и системният високоговорител постоянно излъчва сигнали, показващи проявата на хардуерен проблем. 

Операционната система не се зарежда нормално и се появява съобщение с неразбираема грешка. Ако възникне един от изброените проблеми, ще трябва да поправите компютъра си. Можете да се свържете с нас и да получите компютърна помощ от нашите експерти, тъй като те имат дългогодишен опит в отстраняването на този вид неизправности.

Когато се свържете с нас за първи път, ние даваме на потенциалните клиенти приблизителни цени и обясняваме защо. Компютърът е сложно техническо устройство, следователно, дори и с подробно описание на проблема, не винаги е възможно да се посочи причината за повредата и още повече веднага да се посочи точната цена на ремонта. Първо, необходимо е нашият инженер да извърши диагностика, която ще ни позволят да разберем истинската причина за повредата на компютъра.

Ремонт на компютри

Ремонт на хардуер
При повреда на компютър всички негови компоненти се диагностицират първо от наш специалист. Идентифицират се повредените части и след това компонентите се заменят с нови. Ремонт на софтуера, ако по време на работа на Windows периодично се появява син екран „BSoD“ и системният модул трябва често да се рестартира. 

В тази ситуация предлагаме да извършите пълно преинсталиране на системата. Също така ще подберем и инсталираме нови драйвери, подписани с цифров подпис и най-новите версии на програмите. Този подход ще осигури стабилна и безпроблемна работа на операционната система на вашето устройство.

Можете да се обадите за майстор. Работим без почивни дни и почивка!

PS4 няма картина

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...