Студентски град ремонт на PS4 PS5

Студентски град ремонт на PS4 PS5

Студентски град ремонт на PS4 PS5

Може да изпратите Вашите конзоли за ремонт или профилактика от следните офиси в Студентски град.

Еконт офис София Технически Университет
Еконт офис София Студентски град
Еконт офис София Борис Стефанов

Изпратете Вашата конзола за профилактика и ще е готова в рамките на 24 часа.

Ако вентилаторът на вашата PS4 звучи така, сякаш работи с повишена скорост като хеликоптер. Вероятно е време да почиствате Вашата PS4 и PS5. Това е нещо, от което всички геймъри се страхуват. Но в крайна сметка трябва да се направи. С ежедневната употреба все повече и повече прах ще се натрупва върху вашия PS4 и PS5 както отвън така и отвътре. И докато се натрупва, производителността на конзолата ще намалява — прегряване може да идва от най-новите игри.

Студентски град ремонт на PS4 PS5

Имате проблем с вашата Sony PlayStation 4 или PlayStation 5?
Конзолата работи бавно, след което замръзва Това е една от най-честите причини. Отнема много време, за да зареди операционна система и игри, но все още работи. След известно време замръзва и спира да реагира. Често този проблем е лесен за разрешаване.

Защо трябва да почиствам конзолите си за игра PS4?
Ако прахът се натрупа в конзолата на Playstation 4, топлият въздух не може да излезе през отворите. Прахът първо отива върху вентилатора, след това върху радиатора като го запушва. Това води до влошаване на работата на охладителната система. Вентилатора започва да работи на пълни обороти ,но въпреки това не охлажда добре и конзолата прегрява. Прегряването от своя страна води до разпояване на графичния чип или централния процесор.

Компютър за AutoCAD Revit 3Ds Max

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.