PS5 Грешки

PS5 Грешки

PS5 Грешки

CE-100005-6: Този код за грешка означава, че има проблем при четене на диск или данни. Решението е да се уверите, че дискът не е повреден или замърсен и да го почистите, ако е необходимо.

NW-102650-4: Има проблеми с мрежовата връзка. Решението е да проверите вашата интернет връзка и да се уверите, че е стабилна.

CE-107880-4: Този код за грешка е свързан с предварителни поръчки и изключително съдържание на добавки. Решението е да се уверите, че вашият акаунт е упълномощен за достъп до съдържанието и да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на PlayStation, ако проблемът продължава.

CE-108255-1: Имате хардуерни проблеми. Решението е да проверите връзките на конзолата и да се уверите, че всички кабели са здраво включени. Ако проблемът продължава, може да се наложи да се свържете с Нас за съдействие и ремонт.

CE-108862-5: Този код за грешка е свързан с проблеми със сървърната връзка. Решението е да проверите вашата интернет връзка и да се уверите, че е стабилна.

CE-105799-1 / CE-113212-0: Тези кодове за грешка са свързани с проблеми с връзката, актуализации на фърмуера и проверка на собствеността върху играта. Решението е да проверите вашата интернет връзка и да се уверите, че е стабилна, както и да сте сигурни, че имате инсталирани най-новите актуализации на фърмуера.

CE-107520-5 / CE-108889-4: Тези кодове за грешка са свързани с проблеми с връзката и проверка на собствеността върху играта. Решението е да проверите вашата интернет връзка и да се уверите, че е стабилна, и да се уверите, че използвате правилния акаунт за достъп до играта.

CE-11773-6: Този код за грешка е свързан с проблеми с инсталирането на играта. Решението е да се уверите, че имате достатъчно място за съхранение на вашата конзола и да опитате да изтриете и инсталирате отново играта.

PS5 Грешки

CE-107938-8: Причинено от неуспешен опит за актуализация на играта или частично повреден файл за актуализация на играта.

Този код за грешка може да доведе до срив на конзолата PS5, особено когато играете онлайн режими или изтегляте съдържание. Единственото временно решение за тази грешка е да изтриете и преинсталирате засегнатата игра и всички свързани DLC.

WS-116449-5: Появява се, когато услугите на PlayStation Network са в процес на поддръжка или имат проблеми. Играчите може да видят съобщение, което гласи „Тази услуга може да е в процес на поддръжка“. Ако подозирате, че вашата интернет връзка работи добре, тогава проблемът може да е причинен от PSN сървъри, които са в процес на поддръжка. За да коригирате тази грешка, можете да проверите състоянието на PSN. Да възстановите лицензите на PS5, да рестартирате рутера и конзолата, да подобрите Wi-Fi скоростта. Да актуализирате фърмуера на рутера или да се свържете с вашия доставчик на интернет услуги.

WV-109156-2: Този код на грешка е специфичен за играта или приложението, което се опитвате да стартирате на вашата конзола PS5. Може да се оправи чрез приемане на новите условия на услугата. Актуализиране на системния софтуер на PS5, рестартиране на конзолата и рутера. Влизане отново в EA и help.ea.com, проверка на интернет връзката, изключване на проверката за влизане или нулиране мрежовите настройки на PS5. Една възможна причина за грешката може да е скорошно прекъсване на сървъра на EA. Но влизането във вашия акаунт в EA, за да се съгласите с новите правила и условия.

PS5 Грешки

Ако изпитвате постоянни проблеми с някой от тези кодове за грешка, препоръчително е да се свържете с Нас за допълнителна информация и помощ.

Студентски град ремонт на PS4 PS5

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.