Възстановяване на информация

Възстановяване на информация

Възстановяване на информация

Имате ли достатъчно ресурси и платформи за възстановяване на компютърни данни или чакате да се случи нещо и да загубите вашата информация?

Създадохте ли резервно копие, за да избегнете потенциална загуба на данни или мислите, че това няма да се случи? За един компютър това може да е лесна задача, но при наличието на над 10 това изисква повече опит и внимание. За организации, образователни институти и други подобни се нуждаете от експерти за възстановяване и архивиране на компютърни данни. За щастие ние (разбираме важността на възстановяването и архивирането на компютърни данни и предлагаме цялостни услуги и решения за това.

Чувствайте се свободни да ни се обадите или да ни изпратите имейл за пълно възстановяване на компютъра и архивиране на данни. Нашите инженери по хардуер за данни и мрежови експерти са добре запознати с всички потенциални проблеми. Те ги диагностицират успешно и след това ги поправят без шансове за повреда.

Възстановяване на информация

В компютърната техника възстановяването на данни е процес на извличане на изтрити, недостъпни. Изгубени, повредени, повредени или форматирани данни от вторично хранилище, сменяеми носители или файлове. Когато данните, съхранени в тях, не могат да бъдат достъпни по обичайния начин

Пълно архивиране на системата, архивиране на файлове, архивиране на Mac OS
Windows Backup и Backup на други операционни системи
Специфично архивиране на сървъра, сървър за обмен, базирано на интернет архивиране

Ние също така добре осъзнаваме факта, че бързото възстановяване е от съществено значение. Ние ще ви помогнем да възстановите от резервни копия вашите файлове или да ги спасим от повредени устройства за съхранение.

Компютърна диагностика

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.