Домашни и бизнес мрежи

Домашни и бизнес мрежи

Домашни и бизнес мрежи

Нашите опитни инженери са в професията от години и знаят как да добавят устройства към съществуващите мрежи, без да нарушават работния поток. Независимо дали търсите да добавите нова Wi-Fi връзка, нов рутер, да промените IP адреса, да актуализирате уникален Mac адрес или искате да добавите ново устройство, ние ви предоставяме цялостни решения.

Ако търсите да добавите нов компютър или лаптоп към съществуващата мрежа.

За малки домашни офиси, училища, образователни институции и малки организации ние предлагаме най-новите мрежови решения.

За всякакъв вид мрежови проблеми или добавяне на нови устройства към съществуващите мрежи, заповядайте при нас. Трябва да се обадите или да попълните онлайн формуляр за запитване.
Ако искате да наемете нашите инженери на пълен работен ден, тогава ни се обадете. Удовлетворението на клиентите е нашата основна грижа.

Ние сме приятели в нужда. За всякакъв вид проблеми, свързани с мрежата и интернет на вашия домашен компютър, не се колебайте да се обадите или да се свържете с нас. Ние предлагаме консултации за домашни мрежи с някои допълнителни услуги и предимства. Чувствайте се свободни да дойдете при нас и ще получите правилните решения.

Знаем, че компютрите, които се използват у дома или в домашни офиси, също се нуждаят от подходяща поддръжка и ремонт.

И ние предоставяме тези услуги. Не е нужно да ходите никъде. Просто се обадете или попълнете онлайн формуляра за запитване и останалата част от работата ще бъде свършена от нас.

Цялостна инсталация на домашна мрежа
Настройка на интернет връзка и диагностика на проблемите, свързани с работата в мрежа
Интернет сигурност и родителски контрол
Архивиране и съхранение на данни
IP сигурност, сървърни решения за домашен бизнес
Мрежова инсталация за малък бизнес или домашен офис

Домашни и бизнес мрежи

Има и множество допълнителни услуги, предоставени от нашите консултанти и инженери. Тези услуги включват надграждане на системата, компютърна диагностика, инсталиране на лаптоп система, надграждане на паметта, инсталиране и ремонт на хардуер, възстановяване на операционна система, премахване на вируси, възстановяване на данни от твърд диск и прехвърляне или архивиране на данни.

Компютърна поддръжка и услуги

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги

Loading...
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.